Motorkleding

Tijger Leathers is al velen jaren dé specialist in het vervaardigen van motorkleding. Wij staan bekend om onze raceoveralls die tot in het hoogste segment worden gedragen. Naast raceoveralls maken wij ook  voor de dagelijkse of de mooi weer motorrijder de juiste kleding. U kunt bij ons terecht voor motorpakken op maat, het vermaken van uw pak of een reparatie aan uw motorpak. Ook voor een overall geheel in de stijl van uw motor. We kunnen ook het motor logo in uw pak borduren zodat uw pak geheel aansluit bij uw motor. Voor uw vragen kunt u  vrijblijvend contact  met ons opnemen.

Zoals eerder genoemd kunt u ook voor reparaties aan uw motorkleding bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte rits, drukkers of  het vervangen van kapotte delen.

Een aantal producten die we maken zijn bijvoorbeeld bikersvesten, classic overall’s overall’s, combipakken, motorjacks en motorbroeken.

Voor de liefhebber van dragracen ziet u hier nog een aantal teams die wij sponsoren.

In onderstaande video. Daarin ziet u Martijn de Haas rijden  van team de Haas met een custom made overall rijden.

 

En wat te denken van Joey Born in het Shark Attack team in de top fuelll bike klasse. Shark Attack wordt natuurlijk gesponsord door Tijger Leathers

Den Haag

Translate »