27 gedachten over “Tevreden? Laat iets van je horen”

 1. Gisteren bij de heren langs geweest voor een nieuw motorzadel. Niet alleen nieuwe bekleding maar het bestaande verlaagde zadel ook verhogen. Eerst koffie, dan op het nieuwe zadel proefzitten en en leer uitzoeken. totaal 2 uur bezig. Is erg mooi geworden, precies naar wens. Niet goedkoop maar vaklui en nog aardig ook!

 2. Heb mijn zadel van Moto Guzzi T3 laten bekleden en met nieuwe
  vulling erin hij zit weer perfect grote klasse.

 3. Een bedrijf met vakmensen, die vakwerk afleveren, een goeie sfeer en klaar terwijl je wacht!

  Ik kreeg wel twee bakken koffie en mocht gratis schuilen voor de regen! Dat vind ik nou een goeie zaak!

 4. Wat leuk, jullie bestaan inderdaad al jaren, ik heb 46 jaar terug mijn eerste overal nog bij jullie laten maken en nadien nog een keer een jack. Heb er jaren plezier van gehad, was toen al top.

 5. Ik heb op 7 augustus het Mustang-zadel van mijn Intruder laten aanpassen.
  Een nieuwe laag schuim er in en de zitvorm aangepast.
  Hierna de originele bekleding er weer op.
  Ik heb er nu diverse malen mee gereden en ik moet zeggen dat het nu beter zit dan toen hij nieuw was!
  En al kijk ik naar de tijd dat men ermee bezig was, is het voor een hele nette prijs gedaan.
  Bedankt, en als er weer eens wat met een zadel moet gebeuren kom ik zeker terug.

 6. Zocht een adres om mijn geliefde leren jas te laten renoveren en herinnerde mij Tiger leathers….ik liep daar als klein jochie altijd langs op weg naar Henk Dammers de motorzaak op de volgende hoek. Op internet gezocht….en jawel de zaak bestaat nog….en dus mijn jas er naar toe gebracht……nieuwe voering….zakken en rits…..zeer vakkundig gedaan allemaal…een echte aanrader deze zaak.
  Gr. Ger te Zoetermeer

 7. Vorige zaterdag mijn zadel van de BMW K 1600 GTL laten verhogen,hebben de mannen prachtig gedaan waarvoor dank.

  ludwig

 8. Super blij met het resultaat van mijn zadel. Zondag op de bigtwin beurs opnieuw bekleed. Vakwerk dames en heren
  Gr,
  Jeroen

 9. afgelopen zaterdag mijn zadel en handvatten opgehaald voor mijn scooter.
  jullie hebben top werk geleverd. complimenten!!!!

 10. Voor mijn Tijger Explorer hebben ze het zadel verhoogd en iets verbreed, prachtig EXPLORER er op geborduurd en opnieuw met antislip bekleed.
  Voor mij Tijger Leathers als ze vragen of ik een goed adres weet !

 11. Zitting van mijn Z1 laten reparen, het schuim was na 26jaar wel een beetje ingezakt. Stoelen weer als nieuw!!

  Goed werk!

 12. Vandaag had ik het zadel van mijn Rocket 3 massaal verbeterd. Snelle service , een perfect resultaat en een zeer tevreden klant . Uitstekend en zeer aan te bevelen .

 13. Vandaag bikervest opgehaald. Meer dan tevreden.
  Fijne zaak met hartelijke mensen.
  Voor iedereen een aanrader.

 14. In oktober het zadel van m’n Ducati XDiavel laten aanpassen. Het zijn ‘wonderboys’. Ik heb nu een veel betere zit Ze hebben perfect werk geleverd! Nu nog een volgend bezoek plannen voor andere bekleding erop.

 15. Vandaag de zitjes van mijn Centro dubb. zit uit 1956 en de buddyseat van de kreidler Grand Prix terug ontvangen,jongens wat hebben jullie dat mooi gedaan helemaal top! Wat zijn jullie vakmensen!!. nogmaals dank hiervoor. groet Frans Brandt..

 16. Zadel van mijn BMW R 1200S opnieuw laten overtrekken in verband met scheurtjes. Prima advies gekregen, nu geen glijdend zadel meer en prachtig uitgevoerd in 2 kleuren stelling met rood stiksel. Tevens hebben de Tijgers het zitcomfort verbeterd!

  Klasse Tijgers!!!

 17. 3 jaar geleden mijn zadel laten aanpassen. ‘Veel te zacht’ werd er gezegd. Het nieuwe harde schuim zit veel beter. ‘Kom maar terug voor een nieuwe bekleding’. Afgelopen maandag maar es terug voor nieuwe overtrek. Vandaag gebeld, mijn zadel is klaar. Nu ben ik boos…….op mezelf, dat ik hier drie jaar mee gewacht heb. Het resultaat is schitterend! Dank jullie wel voor de vriendelijke service en vakwerk.

 18. Zo’n Respect voor deze..kanjers!
  maken van niets iets…gewoon gouden klauwtjes zoals wij dat zeggen..mijn zadel van mijn scooter dink laten bekleden.
  pff ik stond versteld,,was nog een verassing ook..
  nogmaals..jullie zijn toppers!

 19. Via de site van de BMW GS Club hier terecht gekomen.
  Men heeft de standaard te zachte zadels ( of ik heb niet het lichte gewicht) al voor drie GS-sen, mijn zadels aangepast incl. schitterd borduurwerk, welke niet lelijk wordt. Ondanks dat ik in weer en wind (winters) doorrij.
  Volgende week staat nr 4 in de planning om langs te gaan. Kijk nu al uit naar het ontwerp wat ik samen met Remco ga maken, om daarna, heerlijk jaren te genieten van mijn nieuwe “zetel”.

  Tijger Leathers is TOP

 20. Vandaag bij de mannen op afspraak mijn zadel laten aanpassen.
  Met gepaste “ironie” en een paar lekkere haagse bakkies is op professionele wijze het zadel helemaal aangepast… met harder schuim en aangepaste zithoek. En indien het niet goed genoeg zou zijn gewoon terugkomen zegt Remco …dan gaan we het gewoon fixen. Dat geeft vertrouwen. Inmiddels 100 km gereden en zadel zit perfect. Heren..super bedankt.

 21. Vakwerk door vakmensen. Je ziet wat je krijgt zonder poespas en flauwekul. Vakmensen met een groot gevoel voor service.
  Klasse mannen.

 22. Met versleten zadel en rugklachten langs geweest en beide binnen een uur opgelost. Ik rijd nu als een koning op mijn Bmw R1200RT, de rugklachten zijn zo goed als over door een vlakker zadel en steviger schuim, ook na lange ritten. Top! En dat voor €85 (het originele kl*te zadel was €350 🙁
  Bedankt Tijger leathers!!

 23. Nieuwe kussens en bekleding geleverd voor maxum 2400scr sportkruiser,
  Subliem werk netjes afgeleverd volgend afspraak topzaak
  Bedankt mannen,

 24. Ik heb mijn Buddy Seat van mijn Honda CBR laten verlagen en het is UITMUNTEND goed gedaan.

  Je wordt er zeer spontaan ontvangen en je voelt je er echt thuis.
  Ik kan alleen maar zeggen dat er alleen maar vakmensen werken.

  Ik zal ook zeker Tiger Lethers aanbevelen bij mijn motorclub.

  Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de uitmuntende vakmanschap.

  Met vriendelijke groet ,

  Danny Jaquet

 25. Vandaag met de buddyseat van mijn Aprilia srv 850 langs geweest. Binnen anderhalf uur was ik weer aan het rijden en perfect aangepast naar mijn wens. Ik ben er uitermate tevreden over en ik kan het een ieder aanraden.
  Vriendelijke mensen en prima service.
  Bedankt toppers!!!

 26. Vandaag bij de mannen geweest
  Bij aankomst eerst koffie
  En toen de mijn in zeer slechte conditie verkerende zadel aan hun over gelaten
  Heb goed advies gekregen en nu heb ik een zadel dat zit als een nieuwe
  En dat voor een heel mooie prijs
  Echt vakwerk mannen
  Enorm bedankt

 27. De vulling van het zadel van mijn R1200RT vervangen door deze jongens.
  Prima werk, klaar terwijl je wacht en voor een goeie prijs!
  Zit perfect.

Reacties zijn gesloten.

Den Haag

Translate »