14 gedachten over “Tevreden? Laat iets van je horen”

 1. Gisteren bij de heren langs geweest voor een nieuw motorzadel. Niet alleen nieuwe bekleding maar het bestaande verlaagde zadel ook verhogen. Eerst koffie, dan op het nieuwe zadel proefzitten en en leer uitzoeken. totaal 2 uur bezig. Is erg mooi geworden, precies naar wens. Niet goedkoop maar vaklui en nog aardig ook!

 2. Heb mijn zadel van Moto Guzzi T3 laten bekleden en met nieuwe
  vulling erin hij zit weer perfect grote klasse.

 3. Een bedrijf met vakmensen, die vakwerk afleveren, een goeie sfeer en klaar terwijl je wacht!

  Ik kreeg wel twee bakken koffie en mocht gratis schuilen voor de regen! Dat vind ik nou een goeie zaak!

 4. Wat leuk, jullie bestaan inderdaad al jaren, ik heb 46 jaar terug mijn eerste overal nog bij jullie laten maken en nadien nog een keer een jack. Heb er jaren plezier van gehad, was toen al top.

 5. Ik heb op 7 augustus het Mustang-zadel van mijn Intruder laten aanpassen.
  Een nieuwe laag schuim er in en de zitvorm aangepast.
  Hierna de originele bekleding er weer op.
  Ik heb er nu diverse malen mee gereden en ik moet zeggen dat het nu beter zit dan toen hij nieuw was!
  En al kijk ik naar de tijd dat men ermee bezig was, is het voor een hele nette prijs gedaan.
  Bedankt, en als er weer eens wat met een zadel moet gebeuren kom ik zeker terug.

 6. Zocht een adres om mijn geliefde leren jas te laten renoveren en herinnerde mij Tiger leathers….ik liep daar als klein jochie altijd langs op weg naar Henk Dammers de motorzaak op de volgende hoek. Op internet gezocht….en jawel de zaak bestaat nog….en dus mijn jas er naar toe gebracht……nieuwe voering….zakken en rits…..zeer vakkundig gedaan allemaal…een echte aanrader deze zaak.
  Gr. Ger te Zoetermeer

 7. Vorige zaterdag mijn zadel van de BMW K 1600 GTL laten verhogen,hebben de mannen prachtig gedaan waarvoor dank.

  ludwig

 8. Super blij met het resultaat van mijn zadel. Zondag op de bigtwin beurs opnieuw bekleed. Vakwerk dames en heren
  Gr,
  Jeroen

 9. afgelopen zaterdag mijn zadel en handvatten opgehaald voor mijn scooter.
  jullie hebben top werk geleverd. complimenten!!!!

 10. Voor mijn Tijger Explorer hebben ze het zadel verhoogd en iets verbreed, prachtig EXPLORER er op geborduurd en opnieuw met antislip bekleed.
  Voor mij Tijger Leathers als ze vragen of ik een goed adres weet !

 11. Zitting van mijn Z1 laten reparen, het schuim was na 26jaar wel een beetje ingezakt. Stoelen weer als nieuw!!

  Goed werk!

 12. Vandaag had ik het zadel van mijn Rocket 3 massaal verbeterd. Snelle service , een perfect resultaat en een zeer tevreden klant . Uitstekend en zeer aan te bevelen .

 13. Vandaag bikervest opgehaald. Meer dan tevreden.
  Fijne zaak met hartelijke mensen.
  Voor iedereen een aanrader.

 14. In oktober het zadel van m’n Ducati XDiavel laten aanpassen. Het zijn ‘wonderboys’. Ik heb nu een veel betere zit Ze hebben perfect werk geleverd! Nu nog een volgend bezoek plannen voor andere bekleding erop.

Reacties zijn gesloten.

Den Haag

Translate »